18 joulukuuta 2012

Regler...

Yes, I did it again... Söndra en till dator!! PÅ SAMMA SÄTT som förra!!! Fast denhär fick äran att bli dränkt i mjölk.. Jag skyller på att i en hel vecka kom vi hem 11 på kvällen o hade just packa ca en miljon julklappar att man sir i kors, o sen had nån idiot i butiken fällt mjölkburken så att ena hörnet var alldeles runt så den kippa över datorn.

Så troligen får ja glömma min järjestelmäkamera ti julklapp, måst ju få en ny dator..

Vi ha köpt helt för myky julklappar!! Ungana e ju så små att dom int förstår ännu! Iaf Bobi..
Allt e nu inpackat o i brist på utrymme i vår 60 kvadratare har vi flyttat soffan så den står i ett hörn o i hörnet tromat alla klappar o filtar över. Att nu int Erin hittar dom. :)

Förra veckan va tosiaan helt horror. Ja hann int göra absolut ingenting här hemma när vi varje da måsta ner ti huset. O efter vslutet va ja så slut (då som man borde vara utvilad!!) att ja fräst åt pappa att härefter får han fara ensam o bygga o vi stannar helt enkelt hemma. D e tusen ggr mera stress för mej att rouda ungnana fram å tibaka o packa o fundera va som ska me o allt...Än att va hemma me dom ensam.
Å int kan d va kiva för dom stackarna heller att somna nattsömnen i bil varje kväll??!!

Regler för husbyggare:

Bygg ett hus (o ha två småbarn) om du:

-Gillar att ha absolut ingen egen tid what so ever i dygne (utom när du sover)
-Tycker d e mysigt att komma hem varje dag 11 på kvällen.
-Gillar pakastepizzor (D e allt du orkar o hinner laga efter 11 när du kommer hem från bygge)
-OM d sku råka att du får sitta på soffan efter att barnen ha somna, så de enda du får göra då e fundera på lampor,takkor,eluttag,dörrar,handtag osv..
-Också i bilen påväg till eller från bygge ska de endast planeras hussaker
-Senast i lampbutiken bryter andra världskriget ut mellan byggarna, om int före d.
-Och såklart om du väljer den "lättare" varianten, vara hemma me barnen, lever du som en ensamstående.


Ja vet att de e värt alltdehär, men ja sku aldri göra om det i denhär livssituationen.

O dehär e skrivet me lite humor, men allt stämmer faktist påriktit!

2 kommenttia:

  1. :D jag förstår exakt vad du menar!! Vi kinar nu redan om husbyggandet och då har vi inte ens börjat bygga ännu, vi sköter alla pappersarbeten så vi i vår kan börja. Men jag förstår bra vad du skriver. Vi har många gånger skrattat åt att det sägs att man ska inte slå fast den sista listen i huset för då blir det skilsmässa. Tur är vi inte gifta :) så månne vi inte ska klara av det. Och ni är ju snart färdiga med ert. Efteråt får ni säkert goda skratt åt allt som hänt under ert husprojekt :)
    Men någo lätt är det inte med att bygga hus så en aning byggstress har vi här redan :) men tack för ditt blogginlägg, jag fick mig ett gott skratt för de va skönt att veta att någon annan har det lika :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva att du känner igen er :) Hade helt glömt "pappersarbets-skedet" redan, d va int någo roligt de heller.. Joo visst klarar ni d, gör VI de gör no alla =) O jag tror helt som du, att vi sen kan si tibaka o skratta! Åtminstone åt dehär inlägge. ;)

      Poista