23 tammikuuta 2013

Adjö blöja!

Har nu bara ETT blöjbarn!! :) Hihhiiii!!! Satt i natt ännu blöja åt Erin för säkerhetsskull,men den va helt torr efter en nattsömn på 10h! Så nu skippar vi blöja helt!!

De va allt för idag,heh..

2 kommenttia:

  1. Grattis, säkert skönt med bara ett blöjbarn!! Det är ett bra beslut att skippa blöjan helt och hållet. Vi brukar säga åt föräldrar på dagis då dom övar sina barn att bli torra att de är bäst att skippa blöjan helt, det kan hända ett par misstag men det gör inget. Vissa barn kan bli råddiga av att vara utan blöja på dagen men till dagssömnen och natten läggs blöjan igen. Bättre övning då låter barnet vara helt utan. Lite mera byk kan det bli men det finns ju skydd att lägga i sängen så madrassen inte blir våt.
    Men duktiga du som orkat öva med Erin :) Hon va nog så söt igår, vi måst definitivt leka snart på nytt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo precis, bra att du skrev som har erfarenhet! För ja tyckt själv o lika,att hon sen int vet att kan hon kisa eller int! Nu vet hon att hon int ska, men alltti hinner man int rikit ti pottan ;) Men d ha gått tosi bra,hon e jättedukti!! Fast hon måst själv bestämma sej för att gå på pottan, säger jag att hon ska gå så vägrar hon, en minut senare piper hon "kisi" o då e d bråttom :D Joo d ska vi göra, ja håka knappt att hon va me när hon bara va o leka me Alina hela kvällen :D

      Poista